19 Aralık 2010 Pazar

Arka Sıradakiler 138. Bölüm 26 Aralik Fragmani izle

Arka Sıradakiler 138. Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 26 Aralik Fragmani izle, Arka Sıradakiler 138 Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 26 Aralik 2010 Fragmani izle, Arka Sıradakiler 26 Aralik Pazar Fragmani izle, 138. Bölüm Arka Sıradakiler Fragmani izle, 26 Aralik Arka Sıradakiler Fragmani izle, Arka Sıradakiler 26.12.2010 Fragmani izle

Arka Sıradakiler 138. Bölüm 26 Aralik Bölüm Özeti :

Filiz ve Meral korkunç kazanın ardından ölümle yüzyüze gelmiştir. Bu korkunç anda Filiz’in imdadına yetişecek kişi Oktay’dan başkası değildir. Oktay’ın Filiz’i bulup yardım etme çabaları yeni sorunlara sebeb olacaktır. Saffet olanların sorumlusu olarak gördüğü Filiz’den intikam almaya kararlıdır.

Zehra ve Ali birbirlerine askerden sonrası için söz verirler. Yüzük takmak isteyen çiftin planları beklenmedik olaylar nedeniyle bir türlü gerçekleşemez.

Yadigar, Kerem’i bulmak için herşeyini ortaya koymuştur. Arkadaşlarına vefa borcunu ödemenin tek yolunun Kerem’i saklandığı yerden çıkarıp, yakalamak olduğunu düşünmektedir. Oysa bu sırada Kerem, bir süre ortadan kaybolmaya karar vermiş ve yurtdışına kaçma planları yapmaya başlamıştır. Yadigar artık zamana karşı yarış halindedir.

Sibel’e güzel bir sürpriz hazırlamak için uğraşan İbo, Faruk ve arkadaşları yüzünden bu isteğini gerçekleştirmekte zorlanır. Faruk, Sibel’den vazgeçemez. Sibel’i deli gibi kıskanan Irmak onu huzursuz etmek için elinden geleni yapmaya başlar. Sibel için zor günler yeniden başlamıştır. Tayfa bu kez Sibel’i korumak için bir araya gelir. Sibel’in tüm çabalarına ragmen kavga kaçınılmazdır.

Büyük kavga sonrasında Yadigar’dan gelen haber arka sıradakileri bekleyen yeni olayların kapıda olduğunu göstermektedir.



Arka Sıradakiler 138. Bölüm 26 Aralik Fragmani izle

Hiç yorum yok: